1st National Conference
Updates in pediatrics
22nd to 24th of September, 2022

Partners


Sun Wave Pharma Junior Division

Sun Wave Pharma Junior Division are un portofoliu bazat pe produse sigure si eficiente ce au determinat consolidarea pozitiei de lider in randul companiilor nutraceutice. Cu o experienta de peste 10 ani in Romania, vom continua sa va fim alaturi si sa va punem la dispozitie noi produse exceptionale in beneficiul sanatatii pacientilor dumneavoastra.

Sun Wave Pharma Junior Division has a portfolio based on safe and effective products that determined the consolidation of the leading position among nutraceutical companies. With over 10 years of experience in Romania, we will continue to be with you and provide you with new exceptional products for the benefit of your patients' health”.

Viziteaza site  


AstraZeneca

AstraZeneca este o companie farmaceutică globală, ale cărei medicamente inovative sunt utilizate de milioane de pacienți din întreaga lume. Cu o experiență de peste 50 de ani în asigurarea soluțiilor terapeutice pentru pacienții cu boli respiratorii, ambiția AstraZeneca este de a îmbunătăți îngrijirea acestora și de a contribui esențial la creșterea continuă a calității vieții pacienților.

Viziteaza site  


Nutricia

Din 1896, Nutricia face cercetări de pionierat în găsirea celor mai bune soluții nutriționale pentru a susține mamele și copiii lor. De atunci, soluțiile noastre nutriționale au transformat milioane de vieți din întreaga lume. Spiritul acesta de pionierat este încă treaz și azi, alături de angajamentul nostru de a oferi o nutriție care transformă viața în momente-cheie de-a lungul vieții.

Astfel, suntem mândri că azi putem susține nevoile nutriționale specifice ale oamenilor pe tot parcursul vieții: în primele 1000 de zile de viață ale sugarului, în copilărie, dar și mai târziu în viață.

Împreună cu partenerii noștri, oameni de știință, specialiști din domeniul sănătății, continuăm să dezvoltăm produse inovatoare cu ingrediente unice și beneficii dovedite prin studii clinice care să ajute ca oamenii să trăiască mai mult, mai fericiți și mai sănătoși.

Pentru mai multe informații privind știința și inovațiile Nutricia, vă invităm să vizitați site-ul dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul sănătății.

Viziteaza site  


Magna Pharm Marketing & Sales

MagnaPharm, este o companie de Marketing & Sales fondată în 1994 in Romania și care până în 2019 a activat sub un alt nume – A&D Pharma Marketing & Sales, ca parte a grupului A&D Pharma.

MagnaPharm are parteneri reputabili care activează în industria farmaceutică, parteneri care decid să își externalizeze parțial sau total activitățiile din țările în care activează. Portofoliul MagnaPharm de produse include medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente biologice, orfane, inovative sau generice, medicamente de tipul substanțelor de contrast, medicamente eliberate fara prescriptive medicala, dispozitive medicale, suplimente alimentare și alimente cu destinație medicală specială, produse dermato-cosmetice.

Cu o echipă de 250+ angajați succesul MagnaPharm se bazează pe cele mai riguroase standarde de etică din industrie și din afaceri, pe competența și profesionalismul tuturor membrilor echipei, pe cunoașterea și înțelegerea pieței farmaceutice din România, precum și pe parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului. MagnaPharm – One Team. One Solution.

Viziteaza site  

Magna Pharm Marketing & Sales


Ewopharma AG Romania

Ewopharma este un partener inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor în Elveția și în Europa Centrală și de Est. Strategiile noastre moderne de accesare a pieței și capabilitățile de comercializare ne permit să accesăm și să dezvoltăm noi piețe cu terapii și produse inovatoare, fiabile, de înaltă calitate. Îmbunătățim constant gama noastră de produse Rx alături de mărcile proprii și cele ale partenerilor noștri. Promovăm latura legată de sănătatea consumatorilor a business-ului nostru prin acțiuni specifice de marketing atât pentru produsele proprii cât și pentru o selecție de calitate a produselor partenerilor noștri.

Viziteaza site  

Ewopharma AG Romania


Pfizer

 


Thea Pharma

Thea Pharma, o vocație de familie

Destinul este o cale aleatoare căreia noi îi stabilim cursul. Nimic nu arăta că familia Chibret ar putea ajunge un actor principal în domeniul oftalmologiei din industria farmaceutică europeană.

Povestea familiei Chibret în oftalmologie a început cu Paul Chibret, care a devenit inițiatorul unei ere industriale ce continuă până în prezent. Cinci generații ale familiei Chibret, personalități puternice pline de idei și de energie, împărtășesc aceeași dorință de a face afaceri și aceeași pasiune pentru cercetare și oftalmologie.

Viziteaza site  


Tonimer

Lider in cercetare si dezvoltare de cosmetice, produse farmaceutice si produse pentru ingrijire corporală.

Experiență, istorie, siguranță sau pur și simplu excelență.

Cu peste 80 de ani dedicaţi pentru cercetare, astazi, Instituto Ganassini , este o companie solida la nivel mondial.

În centrul nostru de cercetare, fiecare proiect nou este rezultatul deciziilor unei echipe de elită, în care familia noastră este implicata de patru generații.

Utilizarea tehnologiei de ultima generaţie este un factor foarte important pentru noi, pentru a atinge perfecțiunea atât la nivel tehnic, cât și estetic.

Rezultatul este un produs al unui echilibru perfect: experiență, tehnologie înaltă, siguranță sau pur și simplu excelență. Această combinație specială, capabilă să certifice calitatea produsului, este faima și respectul nostru faţă de clienţii nostri.

Marcile Institutului Ganassini sunt identitatea sa, motivul existenței sale. Este dotat cu un portofoliu bogat de mărci internaționale, care include produse farmaceutice si game de cosmetice dermatologice, angajate să răspundă diferitelor nevoi ale consumatorilor săi: Tonimer lab, Rilastil, Bioclin, Sensilis, Alkagin, Vidermina, Vitamindermina, Otomer, Neoviderm.

Analiză, experiență farmaceutică și siguranță științifică: acestea sunt bazele care susțin succesul Instituto Ganassini.

 


AB Biotics

Companie de biotehnologie înființată in 2004 care se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea de tulpini probiotice. Acestea sunt dezvoltate și brevetate pentru o indicație specifică, iar formularea produsului final se bazează pe mecanismele de acțiune ale tulpinilor probiotice

Din anul 2019 AB-BIOTICS face parte din corporația japoneză KANEKA, iar in prezent ambele companii investesc resurse în dezvoltarea științei microbiomului.

Produce amestecuri de probiotice personalizate inovative pentru diverse nevoi terapeutice și de sănătate specifice, folosind tulpini patentate

Oferă soluții inovatoare și testate clinic, bazate pe excelența științifică

Validare clinică. Toate tulpinile probiotice folosite în produsele AB-BIOTICS s-au dovedit eficiente în indicația targhetată prin cel puţin un studiu clinic, urmând un protocol de înaltă calitate.

 


ND Medhealth

Suntem o companie farmaceutică cu un portofoliu complex de branduri și produse pentru sănătate și frumusețe. Ne diferențiază atenta selecție a companiilor partenere, cu portofolii de produse inovatoare, susținute de studii și certificări internaționale, destinate sănătății, frumuseții și unui stil de viață echilibrat. Activitatea noastră este certificată la nivel național, primind un vot de încredere din partea autorităților, agențiilor și institutelor acreditate, vot care însoțește produse de calitate confirmată.

Viziteaza site  


PHARMA BRANDS

Pharma Brands distribuie in Romania suplimente alimentare de top, cu eficacitate dovedita clinic. Una dintre cele mai cunoscute game din portofoliu este Moller’s Cod Liver Oil Omega-3, cu o istorie de peste 165 de ani în farmaciile din Europa. Möller’s este uleiul de ficat de cod norvegian original, brevetat de farmacistul Peter Möller în 1854, contribuind la menținerea sănătății generații de-a rândul. Este sursa naturală de Omega-3 provenit din cod sălbatic, capturat responsabil din cele mai pure ape reci arctice norvegiene la Lofoten și Vesterålen.

Viziteaza site  


Secom

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa,care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.Suntem specializati in importul,promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate(suplimente alimentare, ceaiuri)si frumusete,precum si in servicii de consultanta naturopata.

Produse si Suplimente Naturale - Sanatate si Ingrijire | Secom.ro

Viziteaza site  


Reckitt

Reckitt este o comunitate în creștere, cu peste 40.000 de antreprenori răspândiți în întreaga lume, talentați și uniți în dezvoltarea continuă a unei lumi mai curate și mai sănătoase. Lucrând împreună, inspirați fiind de abilitățile fiecăruia, am pus oamenii în centrul activității noastre. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, realizăm produse în care oamenii au încredere de generații întregi.

Concentrarea noastră asupra ultimelor noutăți din domeniul științei și simțul nostru puternic al responsabilității sociale sunt în continuă dezvoltare încă din anul 1819. Împreună, ne-au permis să ajutăm oamenii să ducă vieți mai sănătoase și să aibă case mai fericite de peste 200 de ani.

Unele dintre cele mai cunoscute branduri ale noastre sunt Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Dettol sau Durex.

Viziteaza site  


Nestlé

Produsele noastre sunt mereu in pas cu ultimele descoperiri stiintifice, cercetarile stiintifice fiind dintotdeauna fundamentul Nestlé. Pe langa nutritionisti autorizati, aceasta munca este realizata in principal de medici pediatrii. Cunostintele lor sunt esentiale pentru cercetarea intensiva, de baza.

Un domeniu de cercetare este, de exemplu, digestia si metabolismul sugarilor si copiilor de varsta mica. Ne intereseaza si cauzele alergiilor. Pe scurt: trebuie sa determinam nevoile nutritionale ale micutilor, in functie de varsta, boli sau risc de alergie. Exploram de asemenea secretele laptelui mamei: ce il face atat de special si ce putem folosi din ceea ce stim despre compozitia sa intr-un mod semnificativ?

Acelasi lucru se aplica si in ingrijirea pielii: ce nevoi speciale au cei mici, de exemplu, pentru a preveni eczemele de la scutec? Ce reduce sau amelioreaza iritatia pielii? Ce ingrediente active traditionale sau nou descoperite pot fi folosite pentru ingrijirea naturala si optim tolerata a sugarilor?

Cunostintele obtinute sunt folosite intr-un mod natural: produsele existente sunt imbunatatite conform acestor cunostinte si sunt dezvoltate produse noi. In toate cazurile, problema centrala ramane: ce materii prime si metode de productie vor indeplini cel mai bine cerintele stringente de calitate si siguranta?

Aceasta munca nu este realizata doar in centrul de cercetare de la Lausanne. Este sprijinita de o retea globala de centre de dezvoltare a produselor Nestlé, care se intinde pe cinci continente. Acest lucru inseamna ca studiile de cercetare din intreaga lume sunt integrate in procesul de cercetare si, astfel, rezultatele bune se regasesc in produsele noastre.

Indiferent de continentul pe care munceste personalul nostru sau ce sarcini indeplineste in acest proces, exista un singur lucru de care noi toti suntem mandri in mod deosebit: muncim impreuna pentru sarcina nobila de a asigura copiilor cel mai bun start posibil in viata.

Pentru mai multe informații privind știința și inovațiile Nestlé, vă invităm să vizitați site-ul nostru.

Viziteaza site  


Terapia - o companie SUN PHARMA

Cu accentul pus pe inovarea continuă, cu un portofoliu de neegalat, atât din punct de vedere al tehnologiilor de fabricație precum și al calității produselor, cu performanțe dovedite în timp, la 100 de ani de activitate, Terapia - o companie SUN PHARMA se regăsește pe poziția de lider în segmentul de produse OTC, fiind totodată și una dintre cele mai longevive și inovatoare mărci din industria farmaceutică locală.

Și în următorii 100 de ani, Terapia va continua sa aducă știința, tehnologia și inovația aproape de oameni, pentru o viață mai bună!

Viziteaza site  


Dr. Phyto Romania

Păstrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilăria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate și nutraceutice, create și dezvoltate prin tehnologii de ultimă generație.

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Gama de produse Phytodep are în spate peste 30 de ani de cercetare, care au adus o serie de inovații privind ingredientele active și ambalajele inovatoare.

Folosind echipamente de ultimă generație și combinând expertiza unor oameni de știință dedicați, anual se dezvoltă peste 200 de proiecte pentru formule noi adaptate nevoilor piețelor farmaceutice din peste 35 de țări. Astfel, gama de produse Phytodep conține fitoextracte de calitate, standardizate, provenind din culturi de plante controlate. Colaborarea cu renumiți oameni de știință și medici în realizarea studiilor clinice susțin atât siguranța, cât și eficiența produselor.

Pasiunea și determinarea echipei de profesioniști cu experiență solidă în piața farmaceutică, sustine implicarea companiei Dr. Phyto Romania în domeniul fitoterapiei moderne, ca ramură a medicinei alopate.

Viziteaza site  


Angelini Pharma

Angelini Pharma este divizia farmaceutica a Angelini Industries.

Angelini Pharma are o experiență deosebită în ariile Sistem Nervos Central (SNC) și Sănătate mintală, inclusiv Durere și Boli rare. Compania este un jucător de frunte în segmentul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor, cu mărci OTC de mare succes la nivel mondial.

Angelini Pharma este o companie farmaceutică integrată, cu o activitate extinsă de cercetare și dezvoltare, care a dus la nașterea unor molecule importante, cum ar fi trazodona și benzidamina.

Produsele Angelini sunt comercializate în aproximativ 70 de țări. Compania operează direct în 25 de țări, cu peste 3.000 de angajați.

Viziteaza site  


Hipp

HiPP este unul dintre liderii în producerea hranei pentru copii din Europa. Filozofia companiei este: Producţia de hrană sănătoasă la cele mai înalte standarde de calitate. În armonie cu natura.

Pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici este nevoie de selectia celor mai bune ingrediente de calitate ecologică , întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

HiPP are peste 60 de ani de experienţă în agricultura ecologică si produce hrana ecologica pentru copii din traditie, fiind in prezent cel mai mare procesator de hrană ecologică din întreaga lume.

Viziteaza site  


USP Romania

USP, sub deviza „Health reinvented”, este o companie farmaceutică activă în piața de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Fondată în SUA în 1992, compania îşi desfăşoară activitatea principală în Europa Centrală și de Est, fiind liderul pieței de Consumer Healthcare din Polonia.

USP România aduce în acest an pe piața locală branduri aflate în topul recomandărilor din regiune şi apreciate de consumatorii și profesioniștii din domeniul sănătății: Estabiom®, Iskial®, Pelavo®, Herbitussin®, Stoperol®, Si Naturell®, urmărind să îşi extindă constant portofoliul. Misiunea USP este să protejeze sănătatea oamenilor, oferindu-le produse de calitate, cu eficacitate dovedită, adaptate nevoilor individuale specifice.

 

Innergy

Innergy


PlantExtrakt

Cine este PlantExtrakt?

După 30 de ani de experiență în prelucrarea plantelor, Plantextrakt este primul producător român de extracte gemoterapice, singurul producător român de medicamente homeopate și un producător recunoscut pentru calitatea produselor fitoterapice.

Cum obținem gemoterapicele și fitoterapicele noastre? Din ingrediente active 100% naturale.

Împreună cu experții noștri, folosim tehnologie de vârf și verificăm atent fiecare plantă în diferite momente pe parcursul procesului, până la finalizarea extracției.

Apoi evaluăm profilul fitochimic prin metode analitice moderne, folosind standarde de înaltă puritate, pentru a ne asigura că-și păstrează toate proprietățile vindecătoare.

Pentru ca fiecare să ne bucurăm mereu de efectele naturii asupra sănătății noastre.

Certificarea farmaceutică international (GMP) și certificarea ecologică susțin calitatea produselor noastre.

Viziteaza site  


Bionorica

Companie germană cu sediul central în Neumarkt, Bionorica, este cel mai mare producător mondial de medicamente pe bază de plante, intens cercetate stiințific.

În ultimii 85 de ani, Bionorica s-a dezvoltat de la o companie cu un singur angajat, la o corporație internațională, cu sedii proprii și parteneri de vânzări în întreaga lume.

Folosind termenul Phytoneering – Fitoinginerie (derivat din „phyto”, pentru plante și „inginerie”, pentru cercetare și tehnologii inovatoare), Bionorica, subliniază importanța cercetării atente a substanțelor active din plante, folosind cea mai nouă și performantă tehnologie.

Fitoingineria construiește o punte între medicina empirică și știința farmaceutică modernă, cu scopul de a dezvolta medicamente eficiente și foarte bine tolerate.

Cu medicamentele noastre atent cercetate, readucem oamenilor puterea de vindecare și de menținere a sănătații, oferită de natură.

 


MSD

 


Berlin Chemie Menarini

Viziteaza site  


NUK

Din 1956, NUK înseamnă tradiţie, calitate şi inovaţii.

Miracolul vieții implică o grijă deosebită. De aceea, de mai bine de 60 de ani, NUK promovează dezvoltarea sănătoasă a copiilor, în același timp, ușurând viața de zi cu zi a părinților. Inspirat de natură, dar și de cele mai recente descoperiri științifice și, bineînțeles, de părinți și de copiii acestora, NUK oferă soluțiile complete ce răspund eficient dorințelor și nevoilor bebelușilor și ale copiilor mici.

Astfel, sub motto-ul "Înțelegem viața", NUK întelege copiii, de la naștere până la grădiniță, înțelege părinții și rutina lor care devine zilnic o aventură, înțelege experții și oferă doar produse bazate pe cunoștințele și recomandările acestora, înțelege natura - esența brand-ului NUK.

Facilităţile de producţie, laboratoarele tehnice, controlul calităţii, logistica, toate funcţionând la standarde de top - au contribuit la crearea şi consolidarea imaginii NUK ca lider mondial pe piața produselor destinate creşterii şi îngrijirii copiilor cu vârsta între 0-3 ani.

Pentru a afla mai multe despre gama de produse NUK, dar și despre filozofia NUK, vă invităm să accesați https://www.nuk.ro/

Viziteaza site  


Prisum

De peste 26 de ani compania Prisum sprijină sănătatea românilor în calitate de importator și distribuitor al produselor Himalaya.

Produsele Himalaya (Liv.52, Cystone, Koflet, Septilin, Bonnisan, Mentat) au trecut cu brio proba timpului, compania având o tradiție de peste 90 de ani în domeniul fitoterapiei. Toate produsele din portofoliul Himalaya au la bază studii clinice și de laborator si sunt standardizate, garantând astfel eficacitate și siguranță.

Începând cu anul 2018 Prisum a adaugat în portofoliu și produsele companiei Vitabiotics, companie lider în Marea Britanie pe piața de suplimente pe bază de vitamine și minerale. Produsele sale (Osteocare, Feroglobin, Wellbaby, Wellkid) sunt foarte apreciate și recomandate de medici.

Viziteaza site  


Synevo România

Synevo este unul dintre cei mai importanți furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, care acoperă o gamă largă de servicii de laborator, de la teste de prevenție până la monitorizarea tratamentelor.Synevo România administrează o rețea națională de 21 laboratoare și 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate în zone ușor de accesat din 65 de localități. Peste 1.400 de angajați sunt implicați în deservirea a mai mult de 3,5 milioane de clienți, prin realizarea a peste 17 milioane de teste anual.

Cu o experiență de 26 ani în piață, Synevo România susține profesioniștii din domeniul sănătății, unitățile medicale, cercetătorii, companiile farmaceutice și pacienții în vederea luării unor decizii informate și oferă acces la platforme digitale care permit experiențe personalizate pentru clienți. (www.synevo.ro)

Synevo România face parte din Medicover AB, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și diagnostic, cu sediul central în Suedia, listată și cotată la Bursa NASDAQ Stockholm. (www.medicover.com.

Viziteaza site  


Montana Nutraceuticals

Suntem importatori și distribuitori a două dintre cele mai cunoscute brand-uri de pe piața suplimentelor alimentare, Olioseptil și Pediakid.

Misiunea noastră este de a oferi pacientilor cele mai bune remedii cu ingrediente active, 100% naturale, pentru diferite tipuri de afecțiuni..

PEDIAKID® este prima gama de produse naturale de sanatate, dezvoltata pe baza de ingrediente active 100% naturale. Oferă formulări inovatoare, exclusive și brevetate — un set de soluții pentru fiecare mică tulburare din viața unui copil (imunitate, somn, apetit, creștere, digestie etc.). Fiecare formulare PEDIAKID® face posibilă un răspuns personalizat și sigur la nevoile chiar și ale celor mai mici copii, cu acțiune blândă, fără efecte nedorite. OLIOSEPTIL® este o gamă care concentrează proprietățile extraordinare ale uleiurilor esențiale în galenice care sunt adaptate nevoilor fiecărei persoane (capsulă, spray, sirop, flacon picurător etc.) și sigure, pentru a le facilita utilizarea și a le păstra calitatea.

Viziteaza site  


AQUA Carpatica Kids

 


Partener media - Medical Market

Viziteaza site  


Partener media - Jurnalul de sănătate

Viziteaza site  

Contact information

Logos Consult SRL
Logistic Organiser

Event manager
Mihaela Agaficioaie
Mobile phone: (+40) 722 510 567
Email: mihaela@logosconsult.eu